Nederlandse ABN AMRO-bank heeft storing – IT Pro – Nieuws

Nederlandse ABN AMRO-bank heeft storing – IT Pro – Nieuws

De Nederlandse ABN AMRO-bank heeft een storing bij internetbankieren en mobiel bankieren. De oorzaak is onbekend. Ook is onbekend wanneer er een oplossing zal zijn voor de storing, zo zegt de bank.

De bank bevestigt de storing, maar tot nu toe alleen in antwoord op klanten die deze opmerken en nog niet in een algemene mededeling. AlleStoringen meldt een hoge piek aan meldingen. Die begon rond half tien op maandagochtend.

De bank zegt niet wat de oorzaak is en geeft ook geen indicatie wanneer de storing zal zijn opgelost. Volgens ABN AMRO zit het probleem in internetbankieren en in de app, waardoor klanten via beide kanalen problemen kunnen ondervinden.Bron: https://tweakers.net/nieuws/197092/nederlandse-abn-amro-bank-heeft-storing.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.