Nederlandse minister Ruimtelijke Ordening ziet datacenter Zeewolde niet zitten – IT Pro – Nieuws

Nederlandse minister Ruimtelijke Ordening ziet datacenter Zeewolde niet zitten – IT Pro – Nieuws

Aan Eboellie

Je hebt mijn argumenten niet goed gelezen.
Als je dat niet doet, is het moeilijk discussiëren.

Ik raad je dringend aan om te lezen wat die data/privacy-crisis betekent. Het gaat niet om privacy, die is meestal wel goed geregeld. Het gaat erom dat er dingen mee gedaan worden die schadelijk zijn. Die er op den duur voor zorgen dat je steeds minder autonoom bent.

Voorbeeld: de toeslagenaffaire. De privacy was prima geregeld, dat doet de Belastingdienst wel goed. Maar er werd met de data van alles gedaan dat beslist niet kon, en je had geen enkele invloed.

Die crisis wordt er bedoeld.
Het is al aan de gang.

NB ik loop al even mee, ik weet waar ik het over heb.

En vergeet mijn andere argumenten niet.

PS
Je ziet dat ik niet boos word over je vervelende woorden.
Dat komt omdat ik het al een beetje heb opgegeven om ervoor te strijden. Het is namelijk hopeloos, er zijn te weinig mensen die luisteren.
Ook DAT is onderdeel van de crisis, namelijk: mensen die iets zeggen, zelfs met argumenten, worden genegeerd. De volgende stap is dat ze belachelijk worden gemaakt. Daarna volgen nog wat stappen en de laatste is “erkennen dat het te laat is, en dan is terugdraaien bijna niet meer mogelijk”.
Er zijn vele anderen die waarschuwen, dat wil ik nog even toevoegen.

[Reactie gewijzigd door Farmeur op 18 maart 2022 22:12]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/194584/nederlandse-minister-ruimtelijke-ordening-ziet-datacenter-zeewolde-niet-zitten.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.