Nederlandse verdachte in Megaupload-zaak wordt niet uitgeleverd aan VS

Nederlandse verdachte in Megaupload-zaak wordt niet uitgeleverd aan VS

Door Anoniem: ja in Amerika in de bak zitten dat is even iets anders jammer dat zulke gasten er onderuit komen?

Je doet alsof ze iemand vermoord hebben, en voor zover ik weet is dat niet het geval. Ze hebben dan misschien verkeerde dingen gedaan, maar dat wil nog niet zeggen dat ze tussen de moordenaars thuis horen.

De US of A is dan misschien een “democratie” en “het vrije westen”, en daarmee het grote voorbeeld voor velen, maar zo netjes zijn ze niet, en als ze jou in het vizier hebben dan is het over het algemeen maar twijfelachtig waar je dan terecht komt en hoe je er behandeld wordt. Als dit soort mensen in NZ worden vervolgd en berecht, dan is dat voor mij prima. Als het om mensen gaat die bijvoorbeeld in een drugskartel zitten, met wapens zwaaien en hier en daar mensen omleggen en zo, dan heb ik er ineens veel minder moeite mee.

Bron: https://www.security.nl/posting/753077/Nederlandse+verdachte+in+Megaupload-zaak+wordt+niet+uitgeleverd+aan+VS?channel=rss

Georgino van Hout

Georgino van Hout is een verslaggever voor InternetBlabla.nl. Hij heeft in het verleden voor verschillende cyber security bedrijven geblogd. Door zijn bijdragen aan InternetBlaBla, kunnen we de belangrijke zaken in cyber security blijven verslaan zodat we actueel blijven op het gebied van cyber veiligheid.