Netflix werkt aan ondersteuning live-uitzendingen – IT Pro – Nieuws

Netflix werkt aan ondersteuning live-uitzendingen – IT Pro – Nieuws

Is iets dat wel vaker voorkomt. In een ongebreidelde drang naar groei worden er steeds meer functies en opties toegevoegd waardoor de kern van software/dienst uit het oog verloren wordt.

Bij Spotify zie je iets gelijkaardigs. Muziek is er nog wel maar er wordt veel geld uitgegeven aan bijv. podcasts om iets extra te bieden aan gebruikers. Voor de ene is dat een pluspunt, anderen (waaronder ik) verkiezen software en diensten die 1 ding erg goed doen.

Waar Netflix vroeger een vrij uitgebreid aanbod had met een aantal kwalitatieve series is het nu aan het verschuiven naar een kwantitatief aanbod en diensten waar ik niet zit op te wachten: reclame, games, live shows,…

Gelukkig is er nog wat concurrentie en is er ook op andere kanalen genoeg te zien en horen. Spotify heb ik al ingeruild, Netflix wordt de volgende want we kijken er nog nauwelijks naar.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/196762/netflix-werkt-aan-ondersteuning-live-uitzendingen.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.