NFIR organiseert haar eerste MDR Seminar: het belang van monitoring, regie op privacy en juridische weerbaarheid

NFIR organiseert haar eerste MDR Seminar: het belang van monitoring, regie op privacy en juridische weerbaarheid

Vanuit het hartje van Nederland organiseerde NFIR op donderdag 30 juni 2022 haar eerste Managed Detection and Response (MDR) Seminar. Op dit event kwamen maar liefst 75 bezoekers af die direct of indirect betrokken zijn bij de digitale veiligheid en weerbaarheid van hun organisatie. Een divers programma en een gezellige netwerkborrel resulteerde in een geslaagde eerste seminar. Een seminar waar verschillende disciplines zich bogen over de ins en outs van security monitoring, de nut en noodzaak van dossier monitoring en het belang van goede contractuele afspraken bij cyberincidenten.

Het belang van adequate security monitoring

Grip op onrechtmatig gebruik van persoonsgegevens

Naast digitale weerbaarheid ook juridische weerbaarheid

Bron: https://www.nfir.nl/nfir-organiseert-haar-eerste-mdr-seminar-over-het-belang-van-monitoring-regie-op-privacy-en-juridische-weerbaarheid/

Georgino van Hout

Georgino van Hout is een verslaggever voor InternetBlabla.nl. Hij heeft in het verleden voor verschillende cyber security bedrijven geblogd. Door zijn bijdragen aan InternetBlaBla, kunnen we de belangrijke zaken in cyber security blijven verslaan zodat we actueel blijven op het gebied van cyber veiligheid.