Nieuwe update Microsoft Flight Simulator draait om Italië en Malta – Gaming – Nieuws

Nieuwe update Microsoft Flight Simulator draait om Italië en Malta – Gaming – Nieuws

Microsoft heeft dinsdag de negende World Update uitgebracht voor Microsoft Flight Simulator. Deze voegt onder meer tientallen verbeterde Italiaanse en Maltese bezienswaardigheden toe. Ook zijn er nieuwe luchthavens en oefeningen beschikbaar gekomen.

De update is net als de vorige World Updates gratis en beschikbaar voor alle versies van Microsoft Flight Simulator. Het brengt 94 Italiaanse trekpleisters met zich mee die nu met meer detail worden weergegeven, waaronder Vaticaanstad, het Olympisch Stadion in Rome en de vuurtoren van Genua, schrijft Microsoft. Op Malta zijn er 11 verbeterde bezienswaardigheden te zien.

Er zijn vier nieuwe vliegvelden toegevoegd aan het spel: twee in Zuid-Tirol, een op Sicilië en een op het eiland Elba. Daarnaast zijn er meer dan honderd Italiaanse vliegvelden en twintig steden grafisch verbeterd. De update maakt tevens drie nieuwe bush trips, drie discovery flights en drie landingsoefeningen beschikbaar.

De vorige Wold Update kwam uit in maart. Deze draait om het Iberisch schiereiland en bevat 99 verbeterde bezienswaardigheden in Spanje, Portugal, Andorra en Gibraltar.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/196878/nieuwe-update-microsoft-flight-simulator-draait-om-italie-en-malta.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.