Nieuwe update voor Elden Ring maakt een van de bosses weer moeilijker – Gaming – Nieuws

Nieuwe update voor Elden Ring maakt een van de bosses weer moeilijker – Gaming – Nieuws

FromSoftware heeft maandag een kleine patch uitgerold voor Elden Ring, die de boss Starscourge Radahn weer moeilijker moet maken. De aanvallen van de vijand waren per ongeluk zwakker gemaakt door een bug in een eerdere patch.

Het opschalen van de moeilijkheidsgraad van Starscourge Radahn is het enige waar de patch uit bestaat, blijkt uit de patchnotes.

Door een bug in patch 1.03, die op 17 maart verscheen, richtte Starscourge Radahn minder schade aan als de speler werd geraakt door zijn aanval. Verschillende spelers beklaagden zich hierover, omdat Starscourge Radahn voor patch 1.03 een van de moeilijkste bosses in Elden Ring was. Het verslaan van sterke, onvoorspelbare vijanden is voor veel spelers een belangrijk onderdeel van het spel.

Elden Ring kwam op 25 februari uit op Steam en Xbox- en PlayStation-consoles. Het is ontwikkeld door dezelfde studio die de Dark Souls-spellen, Sekiro: Shadows Die Twice en Bloodborne heeft gemaakt. Binnen een maand na de release van Elden Ring zijn er wereldwijd twaalf miljoen exemplaren van het spel verkocht.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/195198/nieuwe-update-voor-elden-ring-maakt-een-van-de-bosses-weer-moeilijker.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.