Nintendo stelt The Legend of Zelda: Breath of the Wild-sequel uit tot lente 2023 – Gaming – Nieuws

Nintendo stelt The Legend of Zelda: Breath of the Wild-sequel uit tot lente 2023 – Gaming – Nieuws

A Link Between Worlds was al gemaakt voor de 3DS. Die hoeven ze niet te porten. Ik was blij met Skyward Sword op de Switch, voornamelijk omdat de oude Wii-controller niet zo fijn werkt en ik de eindbaas beu was. Nu heb ik die wel verslagen. Ik ben benieuwd in hoeverre ze een Wind Waker of Twilight Princess gaan “geven”, al was ik prima tevreden met de opgepoetste versie van Skyward Sword.

Het is wel heel zuur dat ze de opvolger naar volgend jaar trekken. In 2019, twee jaar na Breath of the Wild noemen ze een release en pas in 2023, het vierde jaar er na, komt hij uit. Ik mag hopen dat de 4K geruchten van de Switch werkelijkheid gaan worden, ik had gehoord dat er referenties waren naar AMD’s 4K opschaaltechniek bij Nintendo. Dat zou verklaren dat er (nog) geen Switch pro uit is gebracht.

Ik verwacht dus dat ze nu nog hard bezig zijn het 4K opschalen te polijsten, om zodoende geen miskleun op de markt te zetten. Ik hoop dat de volgende opvolger wel écht sneller komt, want er zit straks zes jaar tussen en dat is écht heel veel, zeker omdat er geen andere consoles zijn waarvoor een Zelda wordt uitgebracht.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/194980/nintendo-stelt-the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-sequel-uit-tot-lente-2023.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.