Nothing toont achterkant van Phone (1) – Beeld en geluid – Nieuws

Nothing toont achterkant van Phone (1) – Beeld en geluid – Nieuws

Nothing heeft een render getoond van de achterkant van zijn eerste smartphone. Het toestel heeft twee camera’s, is wit van kleur en is afgewerkt met verschillende patronen. De volledige onthulling van de Android-smartphone vindt plaats op 12 juli.

Het hele toestel is te zien op Instagram en op Twitter toont Nothing een deel van de behuizing, maar dan in een hogere resolutie. Eerder zei Nothing dat de telefoon een transparante behuizing krijgt. Dat lijkt niet helemaal het geval te zijn, maar wel zijn de contouren van onderdelen te zien, zoals de spoel voor draadloos laden.

Linksachterop zitten twee camera’s. Details daarover zijn nog niet bekend. De behuizing heeft vlakke zijkanten met losse volumeknoppen. De rode stip rechts is mogelijk de indicator voor waterschade. Ook zijn schroeven zichtbaar. Vermoedelijk zit er een laag glas over de achterkant.

Nothing maakt op 12 juli om 17.00 uur Nederlandse tijd alle details bekend over de Phone (1). Het is de eerste smartphone van het bedrijf dat vorig jaar de Ear (1)-oortjes uitbracht. De Android-telefoon krijgt een Snapdragon-soc en zal draaien op Nothing OS. Dat is een Android-skin met aangepaste launcher. Nothing is een bedrijf van OnePlus-medeoprichter Carl Pei, die in het najaar van 2020 bij OnePlus vertrok.Bron: https://tweakers.net/nieuws/198002/nothing-toont-achterkant-van-phone-1.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.