NSF vernieuwt projecten voor de ontwikkeling van werknemers in cyberbeveiliging

NSF vernieuwt projecten voor de ontwikkeling van werknemers in cyberbeveiliging


Het U.S. National Science Foundation CyberCorps® Scholarship for Service programma verlengt de financiering voor zeven academische instellingen, waardoor de komende vier jaar meer dan $ 24 miljoen beschikbaar is. Deze toekenningen bouwen voort op een eerdere investering van $29 miljoen die begin dit jaar werd aangekondigd. Deze financiering ondersteunt de ontwikkeling van een robuust en veerkrachtig personeelsbestand voor cyberbeveiliging door het aanpakken van de unieke uitdagingen rond het werven en behouden van cyberbeveiligingsprofessionals voor een loopbaan bij lokale, provinciale, federale of tribale overheden.

“Cyberbeveiliging is essentieel voor de economische en nationale veiligheid van onze natie. Via dit programma heeft NSF meer dan 4.500 studenten geholpen de diploma’s te behalen die ze nodig hebben om deel uit te maken van de cyberbeveiligingswerkers en hen geholpen terug te geven door middel van openbare dienstverlening,” aldus NSF-directeur Sethuraman Panchanathan. “Met deze aankondiging bevestigt NSF opnieuw haar inzet om te investeren in instellingen die uitzonderlijk succes en innovatieve vooruitgang in hun bestaande projecten hebben laten zien met als doel het stimuleren van een robuuste beroepsbevolking en groeiende interesse in cyberbeveiligingscarrières.”

Het CyberCorps SFS-programma speelt al meer dan 20 jaar een cruciale rol in de ontwikkeling van de Amerikaanse beroepsbevolking op het gebied van cyberbeveiliging en sluit aan bij de onlangs door het Witte Huis uitgebrachte “National Cyber Workforce and Education Strategy: Unleashing America’s Cyber Talent. Om Amerika veilig te houden en de volgende generatie Amerikaanse innovatie te ontketenen, moeten we de cyberbeveiligingswerkers drastisch uitbreiden om de honderdduizenden cybervacatures in het hele land in te vullen. Deze strategie is gericht op het behalen van nationale veiligheidsdoelstellingen door Amerikaanse werknemers en de volgende generatie werknemers de mogelijkheden en vaardigheden te bieden om goedbetaalde banen in de middenklasse na te streven.

De winnaars maken deel uit van 98 instellingen die deelnemen aan het CyberCorps SFS-programma in 39 staten, het District of Columbia en het gemenebest Puerto Rico. Ze vertegenwoordigen de diversiteit van NSF-investeringen in geografische en raciale demografische gebieden, waaronder historisch zwarte hogescholen en universiteiten en universiteiten in EPSCoR-jurisdicties. Bijna alle studenten die eerder deelnamen aan de zeven bekroonde programma’s zijn geplaatst in federale cyberbeveiligingsposities, wat NSF’s toewijding aantoont om de “ontbrekende miljoenen” te bereiken en de cyberbeveiligingsbanen te versterken.

De 2023 begunstigden zijn:

Deze projecten ondersteunen de opleiding, werving en ontwikkeling van toekomstige cyberbeveiligingsprofessionals en zorgen voor een toekomstbestendig, robuust en inclusief cyberbeveiligingslandschap dat de veranderende uitdagingen van ons digitale tijdperk aankan. Studenten krijgen praktische ervaringen en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling om hun overgang naar een loopbaan in cyberbeveiliging te ondersteunen.

/Public Release. Dit materiaal van de oorspronkelijke organisatie/auteur(s) kan van het point-in-time karakter zijn, en bewerkt voor helderheid, stijl en lengte. Mirage.News neemt geen institutionele standpunten in en alle meningen, standpunten en conclusies die hierin worden uitgedrukt zijn uitsluitend die van de auteur(s).Source link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.