Nvidia brengt 120fps-optie GeForce NOW uit voor alle 120Hz-Android-smartphones – Tablets en telefoons – Nieuws

Nvidia brengt 120fps-optie GeForce NOW uit voor alle 120Hz-Android-smartphones – Tablets en telefoons – Nieuws

Nvidia maakt de 120fps-optie van zijn GeForce NOW RTX 3080-abonnement beschikbaar voor alle Android-telefoons met ondersteuning voor 120Hz. Dat maakt het bedrijf op donderdag bekend. Ook komt de gratis game Genshin Impact voor iedereen beschikbaar op de dienst.

Volgens Nvidia komt de 120fps-optie ‘in de komende weken’ beschikbaar voor alle Android-smartphones met een 120Hz-scherm. Eerder was die modus alleen beschikbaar voor een beperkt aantal Android-toestellen van ASUS, Google, OnePlus, Samsung en Xiaomi.

Nvidia zegt tegen 9to5Google dat de 120fps-modus nog niet uit komt voor iOS- en iPadOS-apparaten met 120Hz-scherm, omdat die feature alleen beschikbaar is voor de native Android-app. Apple-gebruikers dienen GeForce NOW te gebruiken als Safari-webapp vanwege restricties die Apple oplegt aan cloudgamingdiensten. Het is niet bekend of dat de reden is dat 120fps-streaming nog niet beschikbaar komt op iOS en iPadOS.

De 120fps-optie is onderdeel van het duurste GeForce NOW-abonnement, dat beschikt over een RTX 3080. Datzelfde abonnement maakt het mogelijk om games op 4k te spelen; die feature werd onlangs al uitgebreid naar Windows en macOS.

Nvidia maakt verder bekend dat Genshin Impact binnenkort beschikbaar komt voor alle GeForce NOW-gebruikers. Die gratis game was eerder al als bèta beschikbaar voor een beperkt aantal gebruikers, maar is vanaf volgende week door iedereen te spelen.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/198066/nvidia-brengt-120fps-optie-geforce-now-uit-voor-alle-120hz-android-smartphones.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.