Opera lanceert betaalde vpn-dienst voor 66 euro per jaar voor zes apparaten

Opera lanceert betaalde vpn-dienst voor 66 euro per jaar voor zes apparaten

Browserontwikkelaar Opera bood gebruikers al enige tijd een gratis vpn-dienst aan, maar heeft nu ook een betaalde vpn-dienst gelanceerd. Opera VPN Pro is beschikbaar voor de Android- en desktopversies van de browser en is per account op zes verschillende Android- en Windows-apparaten tegelijkertijd te gebruiken.

Opera zegt dat de vpn-dienst uit meer dan drieduizend vpn-servers in meer dan dertig landen bestaat. De gratis vpn-dienst telt meer dan honderd servers en is alleen vanuit de browser te gebruiken. De betaalde vpn-dienst is nu beschikbaar op Androidtoestellen en de ontwikkelaarsversie van de Opera Desktop. Volgende maand zal de vpn-dienst in de releaseversie van Opera Desktop beschikbaar komen. Tijdelijk wordt de dienst voor 12 euro per jaar aangeboden.

Bron: https://www.security.nl/posting/755216/Opera+lanceert+betaalde+vpn-dienst+voor+66+euro+per+jaar+voor+zes+apparaten?channel=rss

Georgino van Hout

Georgino van Hout is een verslaggever voor InternetBlabla.nl. Hij heeft in het verleden voor verschillende cyber security bedrijven geblogd. Door zijn bijdragen aan InternetBlaBla, kunnen we de belangrijke zaken in cyber security blijven verslaan zodat we actueel blijven op het gebied van cyber veiligheid.