Overheid start campagne zodat 75-plussers telefoon opladen en aanlaten

Overheid start campagne zodat 75-plussers telefoon opladen en aanlaten
De senioren “babyfoon”. Hebben deze 75-plussers misschien nog opvattingen van voor het “nieuwe normaal” en vormen ze daarmee een gevaar voor de nieuwe opkomende orde? Als je niet genoeg meegaat met de waan van het moment en je continent moet je opeens constant in de gaten worden gehouden door deze “3e veiligheidsdienst”. Vandaar, ‘ola claro’.

Ik kan me voorstellen dat ouderen tijdens het “preppen” in de vrije natuur bereikbaar moeten zijn voor ambulancepersoneel,
die hen na een berichtje naar 112 komen ophalen, maar dat geldt alleen maar voor de niet zo krasse knarren of de oude met infodemie bevangen geraakte 75-plusser, een gevaar voor de gelijkgeschakelde transhumanistische centraal aangestuurde maatschappij. Belachelijk dus en jammerlijk tegelijk voor mensen, die van bepaalde politieke partijen al het stempel rijp voor een voltooid levenseinde hebben opgeplakt gekregen.

#ouder-maar-nog-volop-bij-de-tijd

Bron: https://www.security.nl/posting/754830/Overheid+start+campagne+zodat+75-plussers+telefoon+opladen+en+aanlaten?channel=rss

Georgino van Hout

Georgino van Hout is een verslaggever voor InternetBlabla.nl. Hij heeft in het verleden voor verschillende cyber security bedrijven geblogd. Door zijn bijdragen aan InternetBlaBla, kunnen we de belangrijke zaken in cyber security blijven verslaan zodat we actueel blijven op het gebied van cyber veiligheid.