Palo Alto Networks lekte supporttickets met vertrouwelijke informatie klanten

Palo Alto Networks lekte supporttickets met vertrouwelijke informatie klanten

Securitybedrijf Palo Alto Networks heeft supporttickets gelekt met vertrouwelijke informatie van klanten, waaronder firewall-logs, configuratiedumps, gesprekken tussen klant en supportmedewerker en contactgegevens zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer. Volgens het securitybedrijf was er sprake van een misconfiguratie met de permissies van het ticketsysteem, waardoor een klant toegang tot de tickets van andere klanten kon krijgen.

Deze klant verklaart tegenover Bleeping Computer dat hij bijna tweeduizend supportzaken kon inzien die van andere organisaties waren en in sommige gevallen van bijlagen waren voorzien. Palo Alto Networks stelt dat er geen data is gedownload of aangepast. De klant waarschuwde het securitybedrijf, waarna het probleem acht dagen later werd verholpen. Palo Alto Networks heeft niet laten weten of het getroffen klanten gaat waarschuwen of dit al heeft gedaan.

Bron: https://www.security.nl/posting/748628/Palo+Alto+Networks+lekte+supporttickets+met+vertrouwelijke+informatie+klanten?channel=rss

Georgino van Hout

Georgino van Hout is een verslaggever voor InternetBlabla.nl. Hij heeft in het verleden voor verschillende cyber security bedrijven geblogd. Door zijn bijdragen aan InternetBlaBla, kunnen we de belangrijke zaken in cyber security blijven verslaan zodat we actueel blijven op het gebied van cyber veiligheid.