Persona-games komen ook naar Nintendo Switch – Gaming – Nieuws

Persona-games komen ook naar Nintendo Switch – Gaming – Nieuws

Niet helemaal mee eens. De Switch heeft framerate problemen in SMT5. En dat houd me niet weg van die game daar spelen omdat hij exclusive is maar ik had hem liever op een ander platform gespeeld. En wanneer het wel goed werkt, zoals met Metroid Dread dan is het een fantastische 60fps ervaring op de Switch en 1080p panelen. Maar mijn desktop is een 1440p paneel en de upscaling is niet heel mooi dus ik had hem liever op PC voor mijn desktop en Steam Deck.

Een console mist vaak wel de extra overhead die je op PC wel hebt maar ze missen ook de opties en die wil ik soms gewoon hebben. En ik denk dat er een redelijke kans is dat P5R geen locked framerate kan houden en hij zal zeker niet altijd native resolutie kunnen draaien. En puur omdat de Deck een 6 jaar nieuwere SoC heeft in een hoger segment heeft de hardware de optie om dit wel te doen als hij volledig compatible is.

Dus ik zal de Deck zeker wel het technisch betere platform noemen voor de game. Maar als je een Switch hebt ga je er ook wel van genieten (Atlus published zoveel goede games).

Bron: https://tweakers.net/nieuws/198514/persona-games-komen-ook-naar-nintendo-switch.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.