Persona-games van Atlus komen naar Xbox-consoles en pc’s – Gaming – Nieuws

Persona-games van Atlus komen naar Xbox-consoles en pc’s – Gaming – Nieuws

Atlus brengt drie verschillende Persona-games naar Xbox-consoles en pc’s. Die titels waren tot op heden alleen beschikbaar op PlayStation-platforms, met uitzondering van Persona 4 Golden, die eerder al naar de pc kwam.

Persona 3 Portable, Persona 4 Golden en Persona 5 Royal komen allemaal naar de Xbox Series X en S, Xbox One en Windows-pc’s. Persona 5 Royal verschijnt op 21 oktober en de andere twee titels volgen in 2023. De drie games komen ook allemaal naar de Xbox Game Pass-abonnementsdienst.

Dit is de eerste keer dat mainline games uit de Persona-franchise uitkomen voor het Xbox-platform. Eerder waren deze games uit deze jrpg-serie enkel beschikbaar op PlayStation-consoles. Persona 3 en 5 waren ook nog niet beschikbaar op de pc, hoewel Atlus Persona 4 Golden vorig jaar al uitbracht op Steam.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/197884/persona-games-van-atlus-komen-naar-xbox-consoles-en-pcs.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.