Pokémon GO en andere Niantic-games krijgen companion-app om te communiceren – Gaming – Nieuws

Pokémon GO en andere Niantic-games krijgen companion-app om te communiceren – Gaming – Nieuws

Niantic gaat deze zomer de chat-app Campfire uitbrengen. Het is een companion-app voor Pokémon GO, Ingress en andere spellen van de ontwikkelaar, waarin spelers met elkaar kunnen communiceren.

Campfire is dinsdag onthuld tijdens een conferentie die Niantic voor ar-ontwikkelaars organiseerde. Spelers kunnen elkaar berichten sturen via de app, maar kunnen ook meetups organiseren.

De screenshots van de app tonen een kaart, waarbij spelers verschillende interfaces kunnen kiezen, zoals een Pokémon GO-interface. Gebruikers van de app kunnen hun huidige locatie delen via een groepchat of een-op-eengesprekken. Er is nog geen exacte releasedatum van de app bekendgemaakt.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/197236/pokemon-go-en-andere-niantic-games-krijgen-companion-app-om-te-communiceren.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.