Razer brengt Leviathan V2-set van soundbar en subwoofer uit voor pc’s – Beeld en geluid – Nieuws

Razer brengt Leviathan V2-set van soundbar en subwoofer uit voor pc’s – Beeld en geluid – Nieuws

“zat” niet echt, er zijn non-RGB alternatieven ja… maar vaak “zakelijke” alternatieven met minder tech die ik net wél interessant vind in gaming-gear, of je moet de Hi-Fi kant opgaan voor topkwaliteit, daar geen RGB idd. maar daar zal een adviesprijs van 250 euro je dan weer niet ver brengen.

Ook hangt het enorm af van type toestel. Bvb. zat keuze in toetsenborden, met RGB, zonder RGB, monochrome, you name it, they sell it somewhere.
…soundbars en subwoofers…. not so much.

Tja, je ziet het als zeuren en je hebt geen ongelijk… het is maar hoe je ertegenover staat.
Ik zie het alsof je bijna niet meer in staat bent om een nieuwe wagen te kopen zonder grote opvallende spoiler op, wil je geen spoiler: je kan hem er af halen, maar het zit toch in de aankoopprijs. Keuze wagens in dit segment zonder grote opvallende spoiler = minimaal want “iedereen wil toch die spoiler!” Diegenen die die spoilers wel willen, vinden wellicht dat anderen dan ‘zeuren om te zeuren’.

[Reactie gewijzigd door YourMom op 22 april 2022 12:07]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/195916/razer-brengt-leviathan-v2-set-van-soundbar-en-subwoofer-uit-voor-pcs.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.