Rogue Legacy 2 komt op 28 april uit voor pc en Xbox-consoles – Gaming – Nieuws

Rogue Legacy 2 komt op 28 april uit voor pc en Xbox-consoles – Gaming – Nieuws

Ik ben bekend met de verschillende redenen. Ik ben zo’n iemand die wel gaat zitten voor al die indie shows. Rogue Legacy 2 werd niet getoond bij de Twitch/ID@Xbox showcase van maart. Terwijl het spel al wel op 28 april uitkomt.

Ik zie net op de YouTube pagina dat drie uur geleden de Launch Announcement is gedropt. Rogue Legacy 2 zit dus wel in het ID@Xbox programma. Net zoals tientallen/honderden andere indie games wat niet naar Game Pass komt. ID@Xbox programma is fors. Mijn beeld is dat timed exclusiviteit van deze ID@Xbox Game Pass in de regel veel meer marketing krijgen. Zoals recent Deaths Door, Lake, The Ascent, Tunic, Lawn Mowing, Moonglow Bay, The Falconeer, Call Of The Sea, The Medium, Art Of Rally, Shredders, Haven and the list goes on.

Er kan mogelijk ook nog iets anders mee spelen. Het uitbrengen van een game (als indie) is op Xbox tegenwoordig schijnbaar eenvoudiger dan bij PlayStation. Voordat ik hier een welles/nietes spelletje uitlok. Ik ken dit rapport en mijn ervaring is momenteel ook dat Xbox veel opener is voor indies en early access.

[Reactie gewijzigd door Maulwurfje op 8 april 2022 22:22]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/195404/rogue-legacy-2-komt-op-28-april-uit-voor-pc-en-xbox-consoles.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.