Samsung wil komende vijf jaar 360 miljard dollar investeren in chips en biotech – IT Pro – Nieuws

Samsung wil komende vijf jaar 360 miljard dollar investeren in chips en biotech – IT Pro – Nieuws

Biotech is helaas de toekomst, beetje spelen voor god en de grote bedrijven zien daar de toekomst in. If u cant beat them join them.

Momenteel zorgt de embryo wet nog voor enige bewcherming van normen en waarden en menselijkheid.

de embryowet stelt nu nog, dat alleen restembryo’s van een IVF-behandeling met goedkeuring van de ouders gebruikt mogen worden voor wetenschappelijk onderzoek. Er mogen dus geen embryo’s gekweekt worden met dat doel. Dat was lang voor iedereen prima. Maar er vindt nu zo veel wetenschappelijk onderzoek plaats, dat er een schreeuwend tekort is ontstaan aan embryo’s. Gevolg: de overheid wil de embryowet op dit vlak versoepelen.

Er zal massaal menselijk leven gemaakt worden, babies in embryo fase om vervolgens gebruikt te worden voor alles en nog wat.

Niet mijn ding maar wel typerend voor de richting waarin de agenda van betreffende de wereld in willen duwen.

https://biotechnologie.nl/paginas/wat-is-moderne-biotech/

[Reactie gewijzigd door NosferatuX op 24 mei 2022 18:53]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/197174/samsung-wil-komende-vijf-jaar-360-miljard-dollar-investeren-in-chips-en-biotech.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.