Spotify introduceert bèta van desktopapp voor Arm-versie Windows – IT Pro – Nieuws

Spotify introduceert bèta van desktopapp voor Arm-versie Windows – IT Pro – Nieuws

Spotify heeft een bètaversie van zijn desktopapp geïntroduceerd voor de Arm-versie van Windows. Het bedrijf meldt dat sommige videopodcasts voorlopig niet afgespeeld kunnen worden via de app. Het is niet duidelijk wanneer de officiële release van de app volgt.

Gebruikers die de Arm-versie van de app willen gebruiken om videopodcasts te bekijken, kunnen dit alsnog doen door in de app op het deel-icoontje te klikken en vervolgens de opgegeven link te kopiëren in de browser. Daar kan wel naar videopnames van podcasts geluisterd worden, aldus een van de ontwikkelaars op de supportpagina’s van het bedrijf.

Gebruikers die de bètaversie willen installeren dienen eerst de gebruikelijke versie van Spotify op hun pc te moeten voordat ze de bèta succesvol kunnen installeren. De Arm-bèta wordt op die pagina ook aangeboden en heeft op het moment van schrijven versienummer 1.1.86.857.

Spotify voor Windows (Niet de Arm-versie)

Bron: https://tweakers.net/nieuws/197504/spotify-introduceert-beta-van-desktopapp-voor-arm-versie-windows.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.