Steelseries kondigt Arctis Nova Pro Wireless aan met actieve noise cancelling – Gaming – Nieuws

Steelseries kondigt Arctis Nova Pro Wireless aan met actieve noise cancelling – Gaming – Nieuws

Steelseries kondigt de Arctis Nova Pro Wireless en de Arctis Nova Pro aan. De draadloze versie is onder andere uitgerust met actieve noise cancelling en een transparantiemodus. De draadloze gameheadset kost 380 euro. De bedrade versie kost 100 euro minder.

Steelseries kondigt de Arctis Nova Pro Wireless aan voor Windows, Playstation 4 en 5, Nintendo Switch, smartphones en macOS. Voor ondersteuning op Xbox Series X en S en Xbox One is een aparte versie verkrijgbaar van zowel de bedrade als draadloze headset.

De twee headsets ondersteunen spatial audio, een functionaliteit die we al eerder in headsets van de fabrikant zagen. De Arctis Nova Pro wordt geleverd met een hub waarmee het volume kan worden aangepast, maar ook kan worden gewisseld tussen verschillende systemen. Bijvoorbeeld als de headset op zowel pc als een console wordt gebruikt.

Naast dat de Arctis Nova Pro Wireless draadloos is, heeft deze duurdere versie van de headset ook enkele unieke functies. Deze versie van de headset heeft actieve noise cancelling en ook een transparantiemodus. Hiermee kan de gebruiker zijn omgeving nog horen tijdens het gamen.

De draadloze versie werkt op een batterij en wordt geleverd met een tweede batterij, die tijdens het gebruik kan worden gewisseld zonder dat de headset uitvalt. Hiervoor moet de batterij wel binnen acht seconden worden gewisseld, schrijft Steelseries.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/197180/steelseries-kondigt-arctis-nova-pro-wireless-aan-met-actieve-noise-cancelling.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.