Taiwan levert alleen nog laaggeklokte chips aan Rusland en Belarus – Computer – Nieuws

Taiwan levert alleen nog laaggeklokte chips aan Rusland en Belarus – Computer – Nieuws

op militair vlak zien we dat de Russen niet echt iets voor elkaar weten te krijgen, laat staan een amphibische aanval op Taiwan.
Taiwan heeft vermoedelijk een modern bewapend goed getraind leger. De vliegtuigen worden bij bosjes neergehaald en de schepen getorpedeerd door Harpoons en Blue Spears :P

Het is vervelend dat Rusland en China naar elkaar toe groeien maar Rusland heeft laten zien weinig zin te hebben om naar het westen toe te groeien, ondanks pogingen en uitnodigingen tot toenadering. Putin heeft uiteindelijk alles maar getorpedeerd, alle vooruitgang gebruikt om sterker te worden met als doel invasies en annexaties.

En er worden niet voor niets nieuwe fabrieken gebouwd in andere landen dan Taiwan.
Zal me niets verbazen als een van de worst-case-scenario’s op Taiwan een kwestie is van vernietiging van gevoelige apparatuur als dit in handen dreigt te vallen van aanvallers: vernietiging van kritieke infrastructuur, selfdestruct.

[Reactie gewijzigd door tyrunar op 3 juni 2022 16:35]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/197536/taiwan-levert-alleen-nog-laaggeklokte-chips-aan-rusland-en-belarus.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.