Techland geeft iedereen met Dying Light gratis upgrade naar Enhanced Edition – Gaming – Nieuws

Techland geeft iedereen met Dying Light gratis upgrade naar Enhanced Edition – Gaming – Nieuws

Iedereen die ooit de originele Dying Light heeft aangeschaft krijgt een gratis upgrade naar de Enhanced Edition van de game. Techland deelt de upgrade uit in combinatie met de laatste update voor de game, patch 1.49.

De Enhanced Edition bevat verschillende dlc-pakketten, waaronder The Following, Bozak Horde en Cuisine and Cargo, zo laat Techland weten. Deze dlc’s voegen onder meer nieuwe gamemodi, verhaalelementen en wapens aan de zombiegame toe. Ook worden er verschillende voorheen niet begaanbare plekken van de map toegankelijk gemaakt. Daarnaast krijgen spelers uiteenlopende cosmetische content als onderdeel van de Enhanced Edition-upgrade.

Techland introduceert met de laatste update voor Dying Light ook nog meer betaalde dlc, tweaks aan de Be The Zombie-gamemodus en aanpassingen aan de Hellraid-dlc.

Dying Light kwam in 2015 uit en werd tot op heden regelmatig geüpdatet door Techland, onder meer met nieuwe verhalende content, wapens, spelmechanieken en cosmetische items. Patch 1.49 balanceert vooral de spin-off Hellraid en voegt nog wat laatste quality-of-life-verbeteringen aan de game toe. De zombiehorrorgame met actie-, rpg- en parkourelementen heeft ondertussen een relatief succesvol vervolg, Dying Light 2: Stay Human.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/196480/techland-geeft-iedereen-met-dying-light-gratis-upgrade-naar-enhanced-edition.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.