Telegram Premium met nieuwe functies en dubbele limieten kost 5 dollar per maand – IT Pro – Nieuws

Telegram Premium met nieuwe functies en dubbele limieten kost 5 dollar per maand – IT Pro – Nieuws

Chatapp Telegram introduceert zijn Premium-abonnement. Dat kost 5 dollar per maand en gebruikers krijgen daarvoor nieuwe functies en verdubbelde limieten. Abonnees kunnen bestanden tot 4GB versturen, 10 chats vastpinnen en deelnemen in 1000 groepen of kanalen.

Telegram Premium-limieten

Telegram verdubbelt naar eigen zeggen ‘bijna alle limieten’ voor Premium-gebruikers. Betalende abonnees kunnen daardoor grotere bestanden sturen, meer chats vastpinnen, meer mappen maken, meer accounts aan de app toevoegen en meer stickers favoriet maken. Verder zien betalende gebruikers geen advertenties en krijgen ze speciale icoontjes voor de app.

Ook krijgt Telegram Premium nieuwe functies, waaronder een spraak-naar-tekstfunctie om ontvangen gesproken berichten te vertalen naar tekst. Verder zijn er unieke stickers en nieuwe tools om chats te beheren voor betalende gebruikers. De gratis versie blijft bestaan en bestaande features blijven gratis, benadrukt Telegram.

Volgens Telegram zorgt het bestaan van het Premium-abonnement ervoor dat de gratis versie kan blijven bestaan. De makers beloven ook de gratis versie blijvend van updates te voorzien. Samen met het Premium-abonnement introduceert Telegram nieuwe functies voor alle gebruikers. Dat gaat onder andere om de mogelijkheid om een verzoek in te dienen om deel te nemen aan een publieke groep en om verificatievinkjes voor publieke figuren en organisaties. Telegram heeft inmiddels meer dan 700 miljoen maandelijks actieve gebruikers.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/198144/telegram-premium-met-nieuwe-functies-en-dubbele-limieten-kost-5-dollar-per-maand.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.