Tesla wil eerste Cybertrucks halverwege 2023 leveren – IT Pro – Nieuws

Tesla wil eerste Cybertrucks halverwege 2023 leveren – IT Pro – Nieuws

Ik geef je twee feiten (Marktaandeel in aantallen en omzet). En vertel je dan dat Tesla nu nog geen model heeft voor de onderkant van de markt. Wanneer ze dat wel gaan doen, ze veel meer potentiële kopers in hun bereik gaan krijgen en dus waarschijnlijk meer aantallen gaan verkopen.

Waarin zie je een mening of fanboy gedrag? (Kom hier even op terug want zomaar iemand ridiculiseren als Fanboy is te makkelijk.

Wat ik nu zie bij jou:

En ook in de zien dat het niet alleen maar rozegeur en maneschijn is wat Tesla doet?

Ik heb het over marktaandeel gehad, dat was het topic hier ook. Heb ik beweerd dat *alles* rozengeur en manenschijn is? Is dat wat was blijven hangen toen je mijn reactie las? Sorry maar niet mijn fout.

En dat Musk helemaal niet zo’n eerlijke weldoener is?

Hier laat je zien dat het discussiëren over de Cybertruck van het bedrijf Tesla, voor jou eigenlijk een discussie is over Musk. En dan in het bijzonder dat jij vind dat hij niet eerlijk is en dat dat de discussie moet kleuren.

Niemand heeft het over Musk gehad, ik ook niet. Dus vraag jezelf misschien even af of jij wel objectief kan kijken naar de automarkt daar het wel duidelijk is dat jouw mening sterk gekleurd is nadat je het zelf in relatie bracht met Musk. Iemand waarvan jij kennelijk niet gecharmeerd bent.

Legacy autobouwers is bedoeld als de oude garde, als jij dat leest als iets negatiefs dan is dat een fout in jouw referentiekader. Bugatti en Ferrari zijn legacy auto fabrikanten. Merken als BYD en Tesla zijn de nieuwe automakers. Deze zijn doorgaans ook veel sterker op het gebied van IT en A.I.

Meer info:
https://insideevs.com/new…us-legacy-automakers-evs/

[Reactie gewijzigd door procyon op 21 juli 2022 14:32]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/199224/tesla-wil-eerste-cybertrucks-halverwege-2023-leveren.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.