The Lord of the Rings: Gollum verschijnt op 1 september voor pc en consoles – Gaming – Nieuws

The Lord of the Rings: Gollum verschijnt op 1 september voor pc en consoles – Gaming – Nieuws

ach, als je zowel de Lord of the Rings boeken als ook de Hobbit boeken gelezen (of beluisterd) hebt, dan weet je dat er een heel grote wereld is waar Gollem/Smeagol ook uitgebreid door heen is gegaan. Daar is, zeker met role-play, best veel mee te doen.

Smeagol is ooit als ‘gewone’ man begonnen en heeft ook een tijd ‘de ring’ gedragen. Daarna heeft hij een tijd in middle-earth gewoond en daar de dwergen het leven zuur gemaakt.

En zowel in de Hobbit als ook in de Lord of the Rings heeft hij een groot deel van de reis mee gemaakt. Deels direct en deels als schaduw-figuur. En met dat laatste is ook best veel te doen.

Natuurlijk gaat het ook om de mooie plaatjes. In dat opzicht zou je ook de oudere LotR films eens moeten bekijken, het zelfde verhaal maar met heel andere beelden van de werelden.

[Reactie gewijzigd door beerse op 24 mei 2022 18:05]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/197170/the-lord-of-the-rings-gollum-verschijnt-op-1-september-voor-pc-en-consoles.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.