Tutorialvideo van piratengame Skull & Bones verschijnt online – Gaming – Nieuws

Tutorialvideo van piratengame Skull & Bones verschijnt online – Gaming – Nieuws

De introductievideo van een testversie van Ubisofts piratengame Skull & Bones is online verschenen. Het gaat om een video uit een besloten technische test, waarin veel gameplay is te zien en de verschillende mogelijkheden van de game worden uitgelegd.

Volgens de uitlegvideo is Skull & Bones solo te spelen, maar kan het hele spel ook multiplayer gespeeld worden. De game draait om zeegevechten met piraten in de Indische Oceaan. Spelers kunnen alleen vechten met schepen. Het lijkt niet mogelijk te zijn om op land te vechten of als persoon op het schip.

Wel kunnen spelers aan land gaan om outposts te bezoeken. Daar kunnen schepen gebouwd en geüpgraded worden. Spelers kunnen hier ook contracten aangaan om faam te verzamelen. Daarmee krijgen spelers toegang tot betere schepen en wapens. Het doel is om zo de meest beruchte piraat te worden.

De video staat op Streamable en is afkomstig uit een technische test. Dat wil zeggen dat het niet om een vroege alfaversie gaat, maar om een versie waarmee bijvoorbeeld de servertechniek wordt getest.

De ontwikkeling van Skull & Bones duurt al jaren en Ubisoft heeft het spel meermaals uitgesteld. In 2017 werd de game voor het eerst aangekondigd, toen met een geplande release in 2018. Ubisoft heeft momenteel geen exacte datum opgegeven voor de release van het spel, maar de game zou voor april 2023 moeten verschijnen. Naar verluidt heeft de ontwikkeling al meer dan 120 miljoen dollar gekost.

Afbeeldingen uit uitgelekte tutorialvideo Skull & Bones

Bron: https://tweakers.net/nieuws/196170/tutorialvideo-van-piratengame-skull-en-bones-verschijnt-online.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.