‘Twitter-deal staat on hold vanwege nieuwe informatie over nepaccounts’ – IT Pro – Nieuws

‘Twitter-deal staat on hold vanwege nieuwe informatie over nepaccounts’ – IT Pro – Nieuws

Iedereen die een beetje inzicht heeft in de media en sterren van afgelopen jaren weet toch dat het niet anders kan dan dat het potje aan interessante / belangrijke mensen op twitter hoogstens een honderdduizend personen kunnen zijn (celeberties, politici, journalisten).
De hoeveelheid gal die er gespuwd wordt, de hoeveelheid (klachten) aan bots, trolls, etc etc. Het kan niet anders dan dat veel meer dan de genoemde 5% “actieve gebruikers” geen individueel persoon is.

Nu met Musk die er wat over zegt is het meer een gevalletje van de keizer zonder kleren die door de mand valt.
Maar totdat er werkelijk iets gebeurt, iemand met invloed de feiten ziet / benoemt kan je er niet short op gaan, want de rest van de mensen bleef/blijft volhouden dat de keizer wel kleren aan heeft. En dan is short gaan een dure aangelegenheid.

[Reactie gewijzigd door DropjesLover op 13 mei 2022 14:35]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/196736/twitter-deal-staat-on-hold-vanwege-nieuwe-informatie-over-nepaccounts.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.