Twitter gaat functie testen die tweets zichtbaar maakt voor beperkte groep – IT Pro – Nieuws

Twitter gaat functie testen die tweets zichtbaar maakt voor beperkte groep – IT Pro – Nieuws

Verwijzing naar OnlyFans snap ik niet helemaal. Dat is juist het tegenovergestelde waar de volger zichzelf in de groep sleurt, zolang die maar bereid is te betalen. De plaatser hoeft daar verder niets specifieks voor te doen of zelf toegang te geven.

Dit is meer te vergelijken met die stories op verschillende platforms, waar je mensen kunt uitsluiten of enkel een bepaalde groep toegang kan geven tot je verhalen. In dat geval bepaal jij als plaatser wie het ziet, en kan niemand zich ervoor aanmelden. Het is echt een alternatief op het aan moeten maken van een tweede account voor je ‘inner circle’ of een ‘finsta’.

Al zou het kunnen dat die lijsten straks tegen betaling gevuld worden.

[Reactie gewijzigd door crazyboy01 op 4 mei 2022 20:18]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/196362/twitter-gaat-functie-testen-die-tweets-zichtbaar-maakt-voor-beperkte-groep.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.