V3 Cybersecurity en Quadrant Informatiebeveiliging richten strategische alliantie op

V3 Cybersecurity en Quadrant Informatiebeveiliging richten strategische alliantie op


Jacksonville, Florida–(Newsfile Corp. – 7 juni 2023) – V3 Cybersecurity en Quadrant Information Security hebben onlangs een opwindende strategische samenwerking aangekondigd binnen de private equity sector, waardoor hun gezamenlijke capaciteiten verder worden versterkt. De samenwerking brengt de expertise en producten van beide bedrijven samen om zichtbaarheid op portefeuilleniveau te bieden met real-time monitoring en voortdurende risicobeoordelingen. Deze unieke aanpak zal private equity-bedrijven helpen bij het beheren van cyberbeveiligingsmaatregelen om te voldoen aan organisatorische prestatiedoelen en risicomanagementstrategieën.

Kunt u deze afbeelding niet bekijken? Visit: https://i0.wp.com/images.newsfilecorp.com/files/8935/169074_0dc5108be442c992_001.jpg?w=640&ssl=1

V3 Cybersecurity en Quadrant Informatiebeveiliging kondigen strategisch partnerschap aan

Due diligence wordt vaak uitgebreid naar digitale activa, waardoor de beveiligingshouding van een potentiële investering een essentiële factor is bij het maken van deals. Gezien de grote hoeveelheid vertrouwelijke informatie, persoonlijke gegevens en wettelijke vereisten die door participatiemaatschappijen worden beheerd, is inzicht in cyberrisico’s een hoeksteen van succes.

Jorge Conde-Berrocal, CEO en oprichter van V3 Cybersecurity, verklaarde, “Durfkapitaal- en private-equityfirma’s erkennen de toenemende convergentie van technologierisico en financieel risico. Het is geweldig om een partnerschap te zien dat hierop inspeelt en een Cyber Risk and Performance Management-oplossing biedt om portefeuilles te helpen hun cyberbeveiliging af te stemmen op prestatiedoelen en risicoprofiel.”

Jordan Kendall, CEO van Quadrant Security, voegt hieraan toe, “We zijn verheugd om samen te werken met V3 Cybersecurity om deze oplossing aan te bieden, die klanten een uitgebreid overzicht geeft van de volwassenheid van de beveiliging in hun hele portefeuille. Het berekenen van risico’s, het identificeren van hiaten, benchmarking in verschillende sectoren en het volgen van de voortgang in de tijd – allemaal op één locatie – is een game-changer voor onze private equity-klanten.”

De integratie van diensten en productaanbiedingen is begonnen op 1 juni 2023. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op www.v3cybersecurity.com en www.quadrantsec.com.

Over V3 Cybersecurity

V3 Cybersecurity is een cyberbeveiligingsbedrijf gespecialiseerd in cyberrisicobeheer en prestatieoplossingen. Zij zijn de makers van Minerva en Minerva EDU risicomanagementsuites. Ze geven prioriteit aan een datagestuurde aanpak voor het afstemmen van cyberbeveiligingsstrategieën op bedrijfsdoelstellingen. Hun SaaS-producten richten zich op uitgebreide permanente risicobeoordelingen, afstemming van het beveiligingsbeleid, gereedheid voor compliance en strategische planning.

Kwadrant Informatiebeveiliging

Quadrant Information Security levert cyberbeveiligingsdiensten om bedrijven te helpen hun informatiesystemen te beschermen. Quadrant richt zich op het opsporen van bedreigingen en gebruikt geavanceerde technologie om effectieve oplossingen te leveren, waaronder realtime monitoring, informatie over bedreigingen en reactie op incidenten.

V3 Cybersecurity Contactgegevens:

Naam: Carlos Conde
E-mail: info@v3cybersecurity.com
Website: www.v3cybersecurity.com

Quadrant Information Technology Contactgegevens:

Naam: Benjamin Skelly
E-mail: info@quadrantsec.com
Website: https://quadrantsec.com/

Om de bronversie van dit persbericht te bekijken, ga naarSource link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.