Vermoedelijke specificaties Samsung Galaxy Z Fold4 komen naar buiten – Tablets en telefoons – Nieuws

Vermoedelijke specificaties Samsung Galaxy Z Fold4 komen naar buiten – Tablets en telefoons – Nieuws

Na de debacle welke mijn vriendin heeft ondervonden met de Fold3 ben ik helemaal genezen van de Fold en de vouwtelefoons.

Toen ze hem kocht (a 2000 euro!) waren er nog geen hoesjes, dus moest ze twee weken wachten voor eentje uit China. En ja hoor, in die twee weken liet ze hem vallen van 20cm en helaas, aan de achterkant was dus een dutsje te zien. Maar no worries, alles werkte perfect.

En toen gebeurde het. Rare vreemde spikkels op het grote scherm. Zij ermee naar de winkel terug en die zeiden dat het ‘normaal’ was. Het zou de werking van het scherm niet storen. Wel vonden ze het zonde van de duts achterop voor zo’n dure telefoon en zo werd ze afgewimpeld. Prima, geen probleem.

En ineens opende ze smorgens haar telefoon en deed het grote scherm het niet meer. In het midden was een mega grote scheur te zien. En ook goed voelbaar.

https://i.postimg.cc/fLFn…F-8006-B9-D276077-B40.jpg

https://i.postimg.cc/8c68…ACF7-5-A84-C7-B14-A84.jpg

Zij ermee naar de winkel. Want garantie toch? Maar nee, garantie werd acuut afgewezen, want, en nu komt het, vanwege het dutsje achterop het andere scherm |:(

En zo is ze weer terug naar haar S9 en ligt haar Fold3 stop te happen en heeft ze nergens recht op.

Tot zover Samsung en zijn beleid met hun Fold troep.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/197342/vermoedelijke-specificaties-samsung-galaxy-z-fold4-komen-naar-buiten.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.