Vikingsurvivalgame Valheim verschijnt volgend jaar voor Xbox – Gaming – Nieuws

Vikingsurvivalgame Valheim verschijnt volgend jaar voor Xbox – Gaming – Nieuws

Niet helemaal mee eens. Valheim is een geweldig spel, maar het is early access. Als te weinig content of moeten wachten op updates in spellen een probleem voor jou is, dan is early access simpelweg niet voor jou weggelegd. Dan zou ik echt wachten tot een spel uitgebracht is.

Developers hebben een roadmap die ze willen volgen en daar staan ze natuurlijk vrij in. Niet alle updates / plannen zullen altijd perfect voor jou als persoon zijn.

Verder hebben ze uiteraard ook geld nodig om open te blijven. Ik kan uiteraard niet in hun boeken kijken, maar nimmer jij of ik weet of dit komt uit pure noodzaak (het lijkt me niet met de aantallen die ze verkocht hebben), of puur omdat ze willen. En verder is het natuurlijk ook zo dat er ook al lang een beste groep mensen is die dit juist op consoles wilt hebben, waardoor de community van Valheim groeit.

[Reactie gewijzigd door Lagonas op 14 juni 2022 21:02]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/197986/vikingsurvivalgame-valheim-verschijnt-volgend-jaar-voor-xbox.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.