Vivica Group benoemt nieuw hoofd cyber security business

Vivica Group benoemt nieuw hoofd cyber security business


Jacques du Toit, CEO van Vivica Group.

Vivica Group (voorheen Vox Holdings) heeft de doorgewinterde cyberbeveiligingsexpert Caesar Tonkin aangesteld om zijn cyberbeveiligingstak Armata te leiden.

Volgens Vivica brengt Tonkin een diverse ervaring in de rol, waaronder het leiden van de cyberbeveiligingsactiviteiten binnen verschillende dienstverleners en eerdere CISO-functies bij bedrijven.

De Vivica Group omvat dochterondernemingen Guardian Eye, Qwerti, Nymbis, Hypa en Armata, evenals Vox, Braintree, Frogfoot en Everlytic.

“Vivica bestaat om leiders van gevestigde en nieuwere bedrijven onder dezelfde paraplu te brengen om de groei te ondersteunen en aan te wakkeren,” zegt Vivica CEO Jacques du Toit. “Caesar komt met de stamboom en visie die Armata naar het volgende niveau zal brengen.

Du Toit voegt eraan toe dat Tonkin “inzicht en ervaring heeft aan beide uiteinden van een dienstverleningsrelatie.”

Tonkin zegt er naar uit te zien waarde toe te voegen aan de Vivica Group met een gedifferentieerd Cyber Security-as-a-Service aanbod.

“De Armata Cyber Security-as-a-Service zal er niet alleen voor zorgen dat het MKB en de middenmarkten over de basis beschikken in een uitbesteed arrangement, maar via de geavanceerde cyberdefensieservice kan Armata klanten verdedigen tegen afwijkende beveiligingsgebeurtenissen en zelfs aanvallen”, zegt hij. “(Het) zal een snellere doorlooptijd mogelijk maken in de gemiddelde tijd om te detecteren, evenals de gemiddelde tijd om te herstellen met behulp van automatisering en integratie.”

Volgens Tonkin zijn de kwaliteit van de dienstverlening en de beschikbaarheid van vaardigheden belangrijke onderscheidende factoren in de cyberbeveiligingsmarkt.

“Het bedrijf leiden tot een vertrouwde en geloofwaardige speler in de cyberbeveiligingsmarkt hangt sterk af van uitmuntende dienstverlening in een veelzijdig cyberteam. Dit is cruciaal om de verwachtingen van klanten te overtreffen en met uitmuntendheid uit te voeren – vooral nu Armata uitbreidt naar Afrika.”Source link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.