Volgende Dragon Age-game heet Dreadwolf – Gaming – Nieuws

Volgende Dragon Age-game heet Dreadwolf – Gaming – Nieuws

De vierde grote game in de Dragon Age-serie krijgt de subtitel Dreadwolf. Dat maken EA en BioWare op donderdag bekend. De twee bedrijven delen verder geen informatie en er is ook nog geen releasedatum bekend.

BioWare vernoemt Dragon Age: Dreadwolf naar Solas, een personage uit de eerdere titels. Deze elven mage wordt de antagonist in het vierde Dragon Age-spel. BioWare hintte daar in 2018 al naar, toen het bedrijf een The Dread Wolf Rises-teaser toonde tijdens de Game Awards. De ontwikkelaar toont op donderdag ook het logo van de komende game, maar deelt verder geen details. EA en BioWare komen naar eigen zeggen ‘later dit jaar’ met meer informatie over het spel.

EA en BioWare kondigden in 2018 al aan dat ze aan een vierde Dragon Age-titel werkten. Sindsdien is er echter weinig nieuwe informatie over de game bekendgemaakt. In 2020 verscheen wel een teaser, waarin Solas ook een rol speelde. In februari meldde BioWare dat de nieuwe Dragon Age-titel uit de conceptfase en in productie is.

Het is niet bekend wanneer het spel uitkomt, hoewel BioWare wel schrijft dat het spel niet dit jaar verschijnt. GamesBeat-journalist en insider Jeff Grubb schreef in februari dat het spel nog ‘minstens achttien maanden‘ op zich laat wachten.Bron: https://tweakers.net/nieuws/197480/volgende-dragon-age-game-heet-dreadwolf.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.