‘Volkswagen gaat Qualcomm-socs in auto’s zetten’ – Beeld en geluid – Nieuws

‘Volkswagen gaat Qualcomm-socs in auto’s zetten’ – Beeld en geluid – Nieuws

Je noemt alleen Audi en BMW, maar je hebt ze van alle merken. Zijn dit dan allemaal asociale rijders? Jij hebt je focus op een aantal modellen, blijkbaar heb je daar wat ‘schade’ opgelopen. Een trauma zal ik het niet direct noemen, maar daar lijkt het wel sterk op. Waarom moet een bejaarde eigenlijk alleen nog tuffen tussen vrachtwagens in op de rechterrijstrook? Is dat het beeld wat je hebt van bejaarden óf wil je graag uitersten schetsen om je gelijk te halen? Ik zie bejaarde mensen met SUV gewoon op de linkerrijbaan voorbij komen hoor, maar misschien is het anders bij jou? Ik rij Randstad, dus misschien rij jij elders.

Overigens hou ik mezelf echt niet altijd aan de regels, maar ik zal geen gekke toestanden uithalen waardoor anderen in gevaar komen. Als ik te hard rijd dan doe ik dit op de linkerbaan op de snelweg. Hier heeft niemand last van. Boete? Pech gehad, ik wist wat ik fout deed. Maar in de binnenstad kom ik niet verder dan 60 meestal. Ook te hard, maar op tweebaanswegen rijd je gewoon lekker mee met het verkeer. Daar 80 rijden heeft helemaal geen zin en is gewoon gevaarlijk.

Maar je haalt bovenal twee dingen doorelkaar. Er werd gezegd over een Urus dat het een voetbalmoeder-auto is. Zodra iemand dit zegt dan gaat het niet meer over de auto, maar over de persoon erin. Naast dat ie volledig fout zit, want in een Urus rijdt meestal geen voetbalmoeder of vrouw. Dat is waar ik op reageerde en later vertelde ik dat ik zelf persoonlijk erg fan ben van een SUV. Niks meer, niks minder. Jij koppelt elke SUV rijder nu aan gevaarlijk rijgedrag, maar als ik op de snelweg rij dan zie ik dat in alle geledingen. Dus leeftijd en type auto maakt niet uit. Bovendien moet je jezelf afvragen wat nu precies gevaarlijker is? Iemand die tussen vrachtwagens rijdt óf iemand die op de linkerbaan 150 rijdt. Dat laatste is een gewoon voorbeeld, ik zelf kom niet voor bij de 130/140 meestal.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/196232/volkswagen-gaat-qualcomm-socs-in-autos-zetten.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.