Voxelgame Teardown waarin alles kapot kan, komt uit Early Access – Gaming – Nieuws

Voxelgame Teardown waarin alles kapot kan, komt uit Early Access – Gaming – Nieuws

Ik werk er ‘dagelijks’ mee, maar ik zou niet willen zeggen dat het nou heel complex is. Het proces van aanvragen is tegenwoordig redelijk laagdrempelig. En de gegevens die je krijgt middels een gratis viewer ook prima inzichtelijk.

Ik heb als proef laatst nog als particulier een aanvraag gedaan, en buiten dat niet alle gegevens er op staan (soms moet je er nog achteraan bij je woningbouw of gemeente als je alles wilt weten of op save wilt spelen dat je alles hebt gedaan m.b.t. graafschadepreventie) is het vrij overzichtelijk.

Met een gratis KLIC-viewer maak je zelf een PDF/Printje, en regeltechnisch mag je niet eens meer een (enkel) een papieren variant gebruiken.

Wij als bedrijf maken gebruik van de ‘Klic-app’, waar een particulier overigens ook een aanvraag kan doen (á €43,56). Als je ook maar een beetje (computer)technisch onderlegd bent dan moet je ook prima uit de voeten kunnen met de variant van €13,50 van het kadaster zelf.

Maar ieder zijn en/of haar (M/V/X) keus natuurlijk, die diensten zijn er niet voor niks. Het is maar wat het je waard is :).

[Reactie gewijzigd door BLACKfm op 22 april 2022 15:14]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/195906/voxelgame-teardown-waarin-alles-kapot-kan-komt-uit-early-access.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.