Vroege beelden van nieuwe Skate-game verschijnen online – Gaming – Nieuws

Vroege beelden van nieuwe Skate-game verschijnen online – Gaming – Nieuws

Er zijn vroege beelden van een nieuwe Skate-game online verschenen. Het lijkt te gaan om een pre-alfabuild van het skateboardspel. EA maakte in 2020 al bekend dat er een nieuwe Skate komt. Eerder deze week stelde insider Tom Henderson dat EA een playtest doet.

VentureBeat-journalist en betrouwbare insider Jeff Grubb deelt de beelden op Twitter. Eerder verschenen ze op videoplatform Odysee, maar de video is daar inmiddels offline gehaald. De video toont pre-alfagameplay van het skateboardspel, waarin een skater kickflips en salto’s doet in een spelwereld zonder textures. Grubb schrijft dat EA momenteel vooral de focus legt op het ‘gevoel’ van de game.

Volgens Grubb is het onwaarschijnlijk dat Skate 4 dit jaar nog verschijnt, maar komt EA mogelijk binnenkort wel met meer details. Het bedrijf lijkt de game in ieder geval uitgebreid te testen. Eerder deze week claimde EA-insider Tom Henderson al dat EA een playtest met Skate 4 doet, waarin sommige spelers een vroege versie van het spel kunnen uitproberen en daar feedback op kunnen geven.

EA kondigde Skate 4 in 2020 aan, maar heeft sindsdien weinig nieuwe details gedeeld. Het spel wordt ontwikkeld door het Canadese Full Circle. De game heeft vooralsnog geen concrete releasedatum. Wel werd vorig jaar bekendgemaakt dat het spel ook naar de pc komt, in tegenstelling tot de eerste drie Skate-games.Bron: https://tweakers.net/nieuws/195864/vroege-beelden-van-nieuwe-skate-game-verschijnen-online.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.