Western Digital wordt geconfronteerd met cyberbeveiligingsaanval


Western Digital, een toonaangevende maker van gegevensopslagapparatuur, heeft gezegd dat het een netwerkbeveiligingsincident onderzoekt, nadat een inbreuk in sommige systemen delen van zijn bedrijfsactiviteiten heeft verstoord.
Western Digital op een beursHackers hebben bepaalde gegevens van haar systemen verkregen, en Western Digital werkt eraan om de aard en omvang van die gegevens te begrijpen.

Western Digital zei dat het cyberbeveiligingsincident verdere verstoring van haar bedrijfsactiviteiten kan veroorzaken, en voert maatregelen uit om de activiteiten te beveiligen, waaronder het offline halen van systemen en diensten.

Western Digital zei ook dat het samenwerkt met wetshandhavingsautoriteiten, na een eigen onderzoek met externe beveiligings- en forensische experts.Source link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.