Windows 11 krijgt gamebalk voor snelle toegang tot games met controllers – Computer – Nieuws

Windows 11 krijgt gamebalk voor snelle toegang tot games met controllers – Computer – Nieuws

Onzin!
De requirements zijn vanaf Windows 7 tot en met Windows 10 exact gelijk: 1GHz single core processor met 2GB RAM voor een 64 bits OS.
Wel merk je dat windows 10 meer contact zoekt met het internet, wel werkt zonder, maar slecht werkt met lkleine bandbreedte.
Wel merk je dat er een (zonder tweaken) meer gevraagd wordt van de harddisk. Met de komst van de SSD heeft MS ervoor gekozen intensiever gebruik te maken van de harddisk, waardoor je met een spindel-disk (zonder tweaken) een lichte teruggang merkt.

qua updates: vanaf Windows 10 zijn dat er nooit meer dan 5. Daarna ga je over naar de nieuwe “version”, hetgeen neer komt op een complete reinstall van Windows met behoud van settings en geinstalleerde programma”s. Dus het probleem van WIndows 7 + 7 jaar aan updates, dat gaan we nooit meer meemaken.

[Reactie gewijzigd door Vogel666 op 6 mei 2022 18:02]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/196468/windows-11-krijgt-gamebalk-voor-snelle-toegang-tot-games-met-controllers.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.