Windows 11-testbuild toont Office 2021-abo in systeeminstellingen – Computer – Nieuws

Windows 11-testbuild toont Office 2021-abo in systeeminstellingen – Computer – Nieuws

Microsoft heeft aan een deel van de Insider-testgebruikers een buildversie van Windows 11 vrijgegeven waarin eventuele licenties op meerdere Office-producten zichtbaar zijn in de accountinstellingen.

Een beperkte groep testgebruikers van previewbuild 25126 van Windows 11 in het Dev Channel krijgt beheeropties voor meerdere Office-producten bij zijn accountinstellingen te zien. Het gaat dan om alle ondersteunde versies van het kantoorpakket, zoals Office 2021 en Office 2019. Office 2021 verscheen in oktober vorig jaar.

Als ze licenties op die software hebben, kunnen ze via een directe link details zien en kunnen ze Office installeren bij de accountinstellingen van Windows 11. De functie is een uitbreiding ten opzichte van een eerdere integratie, waarbij alleen details van een Office 365-abonnement bij de accountinstellingen getoond werden. Microsoft kondigde die functie in oktober vorig jaar aan.

Microsoft geeft de functie in eerste instantie aan een kleine groep gebruikers vrij om, naar eigen zeggen, te zien hoe deze landt bij gebruikers. Bij positieve feedback brengt het bedrijf deze naar alle gebruikers.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/197288/windows-11-testbuild-toont-office-2021-abo-in-systeeminstellingen.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.