Wo Long: Fallen Dynasty komt ook naar PlayStation maakt Team Ninja bekend – Gaming – Nieuws

Wo Long: Fallen Dynasty komt ook naar PlayStation maakt Team Ninja bekend – Gaming – Nieuws

Wo Long: Fallen Dynasty komt toch naar de consoles van Sony maakt ontwikkelaar Team Ninja bekend. De game verschijnt op zowel de PlayStation 4 als de PlayStation 5 in het voorjaar van 2023.

Ontwikkelaar Team Ninja kondigde afgelopen weekend Wo Long: Fallen Dynasty aan tijdens de Xbox en Bethesda Showcase. Tijdens de showcase werd duidelijk dat de game naar Xbox-consoles, pc en Xbox Cloud Gaming komt, maar een release op PlayStation-consoles leek er niet in te zitten. Nu kondigt Team Ninja de game alsnog aan voor PlayStation.

Team Ninja is onder andere bekend van de Nioh-games en de Ninja Gaiden-serie. Op basis van de eerste trailer lijkt Wo Long: Fallen Dynasty op de stijl van Nioh. Het gaat om een actie-rpg en het verhaal is gebaseerd op Chinese geschiedenis en mythologie.

Tijdens de aankondiging werd nog geen gameplay getoond. Ook een precieze releasedatum heeft uitgever Koei Tecmo nog niet. De game moet ‘begin 2023’ verschijnen.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/197976/wo-long-fallen-dynasty-komt-ook-naar-playstation-maakt-team-ninja-bekend.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.