World of Warcraft krijgt veilinghuisaanpassing ten gunste van kleinere servers – Gaming – Nieuws

World of Warcraft krijgt veilinghuisaanpassing ten gunste van kleinere servers – Gaming – Nieuws

Fixed it

Blizzard gaat voor alle realms een aanpassing doorvoeren voor een deel van de getoonde items in de Auction houses. De commodity listings worden gedeeld met de gehele regio en zijn niet langer specifiek voor de server.

Blizzard meldt op het officiële World of Warcraft-forum dat het gaat om items als gems, herbs, vails en consumables. Deze items komen via het Auction houses beschikbaar voor alle servers binnen een bepaalde regio. Items die niet als commodities worden aangemerkt, zoals armour en weapons, blijven in het auction housesbeperkt voor alleen de spelers van een specifieke realm. Deze wijziging komt eerst beschikbaar op de Public testing realms (PTR).

De ontwikkelaar schrijft dat het veilinghuis nog altijd precies hetzelfde zal aanvoelen, met als verandering dat er veel meer kopers en verkopers zullen zijn. Dit zal vooral impact hebben voor relatief kleinere servers. Daar vinden meer grote prijsfluctuaties plaats en zijn prijzen doorgaans hoger, omdat er minder vraag en aanbod is.

Verder komt er een nieuw chatkanaal beschikbaar: Trade (Services). Spelers kunnen dit kanaal gebruiken om te zoeken naar en te adverteren over de mogelijkheden om raids te ondernemen, dungeons in te gaan en player-versus-playeractiviteiten te ondernemen. Het al bestaande tradekanaal blijft gehandhaafd; het nieuwe kanaal is puur bedoeld om de genoemde activiteiten daar te bundelen.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/198648/world-of-warcraft-krijgt-veilinghuisaanpassing-ten-gunste-van-kleinere-servers.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.