Ziggo verhoogt uploadsnelheid van Gigabit-abonnement voor particulieren niet – IT Pro – Nieuws

Ziggo verhoogt uploadsnelheid van Gigabit-abonnement voor particulieren niet – IT Pro – Nieuws

Ja, ik noem het bashen, want jij bent (blijkbaar bewust) zaken aan het verdraaien. Nogmaals: ik ben geen Ziggo fan – als hier glasvezel binnen ligt ben ik er ook weg – maar een aantal van je opmerkingen zijn, ook nadat je je gelijk probeerde te halen – niet terecht.

“Bij de concurrenten”: Nee, bij concurrenten die glasvezel aanbieden. Dat is op dit moment de enige techniek die synchroon aanbiedt op hogere snelheden. Voor heel veel mensen is nog geen glas beschikbaar, en hebben ten hoogste de keuze uit koper (DSL) of kabel (Ziggo); bij beiden zijn het asynchrone verbindingen.

Liberty Media is eigenaar van Formula One Group inderdaad. Ze zijn echter niet “de” eigenaar van Liberty Global (VodafoneZiggo), daar zijn ze maar 50% eigenaar van. Bovendien zijn de rechten van F1 ook niet van Formula One Group, maar van het onderdeel “Formula One Administration” ervan. Dan zit je dus al een paar lagen diep en kun je mijns inziens echt niet spreken als “Liberty Media heeft de rechten verkocht”, maar dat is gebeurd door “Formula One Administration”.

Wat betreft analoge radio: het uitschakelen is nog steeds een drama voor hele bevolkingsgroepen, iets waar het techie deel van de bevolking niet aan wil geloven, maar ik heb het de afgelopen periode toen het hier uitgeschakeld werd dagelijks meegemaakt dat mensen in paniek vroegen hoe ze nu radio moesten luisteren, want het werkte niet meer. Dus ik begrijp heel goed dat ze er mee gewacht hebben, want de groep wordt wel steeds kleiner, en anders was het leed alleen meer geweest. Ziggo kan het wat dat betreft gewoon nooit goed doen.

En waarom zet je nu in je reactie ineens “dat hadden ze eerder moeten doen” als je het ervoor in het rijtje van zaken zet die slecht zijn? Gewoon dingen gebruiken als het je uitkomt, omdat je graag even tegen Ziggo aanschopt. Nogmaals; kom dan met steekhoudende dingen, en niet met populaire argumenten die de plank toch wel misslaan. Kom dan met misleidende reclame, misbruik van monopolie, erbarmelijke helpdesk en veel te lange doorlooptijden bij storingen.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/195892/ziggo-verhoogt-uploadsnelheid-van-gigabit-abonnement-voor-particulieren-niet.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.