Cyberaanval op slimme huizen in Tel Aviv: ‘Je hebt geen veiligheid op dit land’ | The Jewish Press – JewishPress.com | David Israel | 25 Nisan 5783 – 16 april 2023


Photo Credit: Channel 13 screenshot

Deze video vervangt het normale TV signaal in Tel Aviv smart homes, 15 april 2023.

Inwoners van Tel Aviv die zaterdagavond Smart Home systemen hebben geïnstalleerd, ondervonden storingen van hun televisiesignaal toen hun schermen werden overgenomen door een video die raketaanvallen toonde. De video eindigde met het bijschrift: “Je hebt geen veiligheid op dit land,” meldde News13.

“Alle rolluiken in het huis draaiden non-stop op en neer,” zei een stadsbewoner, “en de elektriciteit werd ongeveer een uur lang non-stop aan en uit gezet.”

Afgelopen vrijdag, de Iraanse “Jeruzalemdag”, is een reeks Israëlische sites aangevallen door een groep die zichzelf Anonymous Sudan noemt, en die beweerde de websites van de postdienst, Mizrahi Bank, Bank Leumi, en Mizrahi Tefahot Bank platgelegd te hebben.

Volgens de Israëlische cyberveiligheidsdienst waren de aanvallen allemaal in de vorm van denial of service, waarbij de aanvallende computer miljoenen service-aanvragen genereert, waardoor de legitieme dienst vertraagt en zelfs crasht.

Source link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.