Global Cybersecurity Mesh Market Report 2023: Sector is

Global Cybersecurity Mesh Market Report 2023: Sector isDublin, 25 april 2023 (GLOBE NEWSWIRE) — De “Global Cybersecurity Mesh Market Size, Share & Industry Trends Analysis Report by Offering, Vertical, Deployment Mode, Enterprise Size, Regional Outlook and Forecast, 2022-2028” rapport is toegevoegd aan ResearchAndMarkets.com’s aanbod.

De Global Cybersecurity Mesh Market grootte zal naar verwachting 3,1 miljard dollar bereiken tegen 2028, stijgend met een marktgroei van 27,5% CAGR tijdens de prognoseperiode.

Belangrijkste marktspelers

 • IBM Corporation
 • Palo Alto Networks, Inc.
 • Check Point Software Technologies Ltd.
 • Zscaler, Inc.
 • Fortinet, Inc.
 • Forcepoint LLC (Francisco Partners)
 • Cato Networks Ltd.
 • GCA Technology
 • appNovi, Inc.

Cybersecurity mesh is een gedistribueerde architecturale aanpak voor schaalbare, aanpasbare en betrouwbare cybersecurity controle die IT security design en implementatie inhoudt. In plaats van een enkele barrière op te werpen rond alle apparaten, omvat cybersecurity mesh het bouwen van kleine, afzonderlijke perimeters rond elk apparaat en toegangspunt.

Het stelt bedrijven in staat de beveiliging uit te breiden waar dat nodig is. De cybersecurity mesh vergemakkelijkt de implementatie van een zero-trust architectuur door alle toegankelijke systemen en gegevens te beveiligen, ongeacht de locatie.

Veel bedrijven investeren in cybersecurity mesh om de gegevensbeveiliging te verbeteren en te voorkomen dat hackers diverse netwerkcomponenten kunnen manipuleren. Cybersecurity mesh-oplossingen winnen aan acceptatie, met name vanwege de toenemende beveiligingszorgen van ondernemingen en het toegenomen bewustzijn van geavanceerde cyberbeveiliging. Snelle economische ontwikkeling, toenemende acceptatie van cloud-gebaseerde diensten, uitbreiding van Internet of Things (IoT) en stijgende behoefte aan cyber-savvy boards drijven de groei van de markt.

Cybersecurity mesh-architectuur biedt een flexibele en schaalbare aanpak voor het verhogen van beveiligingscontroles, zelfs voor ver van elkaar verwijderde activa.

De veelzijdigheid ervan maakt het perfect voor meer modulaire strategieën en compatibel met hybride multi-cloudsystemen. Cybersecurity mesh maakt een meer samenstelbare, flexibele en robuuste beveiligingsinfrastructuur mogelijk. Met een cybersecurity mesh kunnen technologieën samenwerken op vele ondersteunde lagen, zoals gecentraliseerd beleidsbeheer, beveiligingsinformatie en identity fabric, in plaats van dat elke beveiligingsoplossing op zichzelf staat.

Factoren voor marktgroei

De uitbreiding van cyberspace verhoogt de vraag naar betere beveiligingsoplossingen

Cyberspace is de afgelopen decennia veranderd. In het verleden concentreerden bedrijven zich op de beveiliging van de perimeter van het netwerk, om ervoor te zorgen dat de binnenkant van het netwerk een veilige, vertrouwde omgeving bleef. Door de pandemie is het gebruik van het internet door organisaties dramatisch toegenomen. IT-bedrijven hebben ingewikkelde beveiligingseisen, waardoor de huidige architecturale beveiligingstechnieken achterhaald zijn. Dit snel evoluerende digitale ecosysteem heeft een bijgewerkte beveiligingsstrategie nodig om alle beveiligingsrisico’s en operationele lasten tot een minimum te beperken. De perimeter van het bedrijfsnetwerk is geëvolueerd. Deze factoren stimuleren de groei van de markt.

De toenemende toepassing van multi-cloud strategieën…

Ondernemingen streven naar een uniforme beveiligingshouding in multi-cloudomgevingen. Met Cybersecurity mesh architecture (CSMA) kunnen mensen en machines veilig verbinding maken vanaf talrijke locaties in hybride en multi-cloudomgevingen, kanalen en diverse toepassingsgeneraties, waardoor de digitale activa van de onderneming worden beschermd. Aangezien CSMA de multi-cloudomgeving beveiligt, wat essentieel wordt door het toenemende gebruik van multi-cloud, zal de groei van de cybersecurity mesh-markt naar verwachting toenemen.

Markt beperkende factor

Tekort aan geschoolde werknemers om cybersecurity mesh oplossing in te zetten en te gebruiken

Bedrijven hebben tegenwoordig meer dan ooit behoefte aan bekwame cyberbeveiligingsmedewerkers. Veel bedrijven melden dan ook dat hun raad van bestuur adviseert het personeelsbestand voor IT en cyberbeveiliging te verhogen. Na beveiligingsbeheerders en architecten blijven cloudbeveiligingsprofessionals en beveiligingsanalisten tot de meest gevraagde functies op het gebied van cyberbeveiliging behoren. Vandaar dat het tekort aan geschoolde professionals, dat niet kan voldoen aan de toenemende vraag naar cyberbeveiligingsoplossingen, naar verwachting de groei van de markt voor cyberbeveiligingsnetten zal belemmeren.

Reikwijdte van de studie

Door het aanbieden van

Door verticaal

 • IT & ITeS
 • BFSI
 • Gezondheidszorg
 • Energie & Nutsbedrijven
 • Overige

Per inzetmodus

Op bedrijfsgrootte

 • Grote ondernemingen
 • Kleine & Middelgrote Ondernemingen

Voor meer informatie over dit verslag ga naar https://www.researchandmarkets.com/r/vnh49s

Over ResearchAndMarkets.com
ResearchAndMarkets.com is ’s werelds toonaangevende bron voor internationale marktonderzoeksrapporten en marktgegevens. Wij voorzien u van de laatste gegevens over internationale en regionale markten, belangrijke industrieën, de topbedrijven, nieuwe producten en de laatste trends.


    Source link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.