Microsoft gaat gebruikers waarschuwen voor einde support Windows 8.1

Microsoft gaat gebruikers waarschuwen voor einde support Windows 8.1
Eh Microsoft geloven is nogal naief.
Ik heb windows 10 niet geprobeerd vanwege de ellenlange updateprocedures, en Windows 11 heel kort geprobeerd maar er razendsnel afgegooid…. wat een drek… Niets werkt soepel, updates duren uren (en dan nog kan die dan toch nog mislukken….kun je weer beginnen). En dan al dat verzamelen van gegevens….ik geloof dat alleen Google meer verzamelt….
Het is echt niet meer leuk, dat je na installatie nog 2 uur bezig bent om spyware uit te zetten….(als het tenminste echt uit staat).

Mijn 10 jaar oude laptopje met Linuxmint start nog steeds in 15 seconden op, en staat dan paraat. Ja, Linux is wel effe wennen, en heeft ook rare en nare dingen, maar gewoonlijk werkt het als een speer. En anders zijn mensen op forums erg bereid om te helpen problemen op te lossen. Linux-installeren was mijn beste actie in de 72 jaar dat ik leef.

Bron: https://www.security.nl/posting/758234/Microsoft+gaat+gebruikers+waarschuwen+voor+einde+support+Windows+8_1?channel=rss

Georgino van Hout

Georgino van Hout is een verslaggever voor InternetBlabla.nl. Hij heeft in het verleden voor verschillende cyber security bedrijven geblogd. Door zijn bijdragen aan InternetBlaBla, kunnen we de belangrijke zaken in cyber security blijven verslaan zodat we actueel blijven op het gebied van cyber veiligheid.