Mozilla verbetert stabiliteit Firefox en dicht meerdere kwetsbaarheden

Mozilla verbetert stabiliteit Firefox en dicht meerdere kwetsbaarheden

Mozilla heeft een nieuwe versie van Firefox uitgerold, die onder andere stabieler op Linux en Windows zou moeten werken en meerdere kwetsbaarheden verhelpt. Firefox 105 reageert volgens Mozilla beter op situaties waarbij er opeens weinig geheugen op Windowscomputers beschikbaar is. Ook in het geval van Linux presteert de browser nu beter bij weinig beschikbaar geheugen.

Verder zijn er met Firefox 105 in totaal zeven kwetsbaarheden verholpen, waarvan er drie een impactbeoordeling van “high” hebben gekregen. Deze kwetsbaarheden zouden mogelijk tot een situatie kunnen leiden waarbij een aanvaller in het ergste geval willekeurige code kan uitvoeren. De nieuwste Firefox-versie is beschikbaar via de automatische updatefunctie en Mozilla.org.

Bron: https://www.security.nl/posting/768673/Mozilla+verbetert+stabiliteit+Firefox+en+dicht+meerdere+kwetsbaarheden?channel=rss

Georgino van Hout

Georgino van Hout is een verslaggever voor InternetBlabla.nl. Hij heeft in het verleden voor verschillende cyber security bedrijven geblogd. Door zijn bijdragen aan InternetBlaBla, kunnen we de belangrijke zaken in cyber security blijven verslaan zodat we actueel blijven op het gebied van cyber veiligheid.