Keeper Security sluit zich aan bij Pax8 om MSP’s te helpen bij het beperken van wachtwoordgerelateerde cyberrisico’s

Keeper Security sluit zich aan bij Pax8 om MSP’s te helpen bij het beperken van wachtwoordgerelateerde cyberrisico’s


DENVER, 3 mei 2023 /PRNewswire/ — Keeper Security, een bekende marktleider in uitzonderlijk wachtwoordbeheer, geheimenbeheer, bevoorrechte toegang, veilige toegang op afstand en versleuteld berichtenverkeer, heeft vandaag aangekondigd dat het de nieuwste beveiligingsleverancier is die zich aansluit bij Pax8, de toonaangevende marktplaats voor cloud commerce. Nu cybercriminaliteit toeneemt, begrijpt Pax8 het belang van samenwerking met toonaangevende beveiligingsleveranciers zoals Keeper Security om Managed Service Providers (MSP’s) en hun klanten te voorzien van robuuste beveiligingsoplossingen om hun concurrentie voor te blijven in het zich steeds verder ontwikkelende beveiligingslandschap.

“Pax8 is verheugd om Keeper Security als nieuwe leverancier te hebben die een onderscheidende en innovatieve strategie biedt voor het beperken van wachtwoordgerelateerde cyberbeveiligingsbedreigingen,” aldus Ryan Walsh, Chief Strategy Officer bij Pax8. “We hebben een nieuwe standaard gezet en de lat hoger gelegd op het gebied van beveiliging en zijn toegewijd om onze MSP-partners en hun klanten uit te rusten met geavanceerde cyberbeveiligingsoplossingen zoals Keeper Security. Ons doel is om oplossingen te bieden die eenvoudig te gebruiken zijn, ongelooflijk krachtig en flexibel genoeg om maximale beveiliging voor iedereen te garanderen.”

Keeper Security transformeert wereldwijd de manier waarop mensen en organisaties hun wachtwoorden, vertrouwelijke gegevens en gevoelige informatie beschermen. Hun beveiligingsplatform is een van de weinige cyberbeveiligingsplatforms die een zero-trust en zero-knowledge beveiligingsmodel gebruikt, met een uniek encryptie- en datascheidingsraamwerk ter bescherming tegen cyberaanvallen. De oplossing kan binnen enkele minuten worden geïmplementeerd en kan naadloos worden geïntegreerd in elke technologie-infrastructuur om beveiligingsinbreuken te voorkomen, helpdeskkosten te verlagen en naleving van regelgeving te waarborgen.

“Ons partnerschap met Pax8 markeert een belangrijke mijlpaal voor het groeiende kanaalpartnerprogramma van Keeper”, aldus Keeper Security Chief Executive Officer Darren Guccione. “Nu cyberaanvallen wereldwijd de krantenkoppen halen, groeit de behoefte aan veilige cyberbeveiligingsoplossingen met de dag. Toch moeten deze oplossingen even eenvoudig als veilig zijn. De producten van Keeper zullen de MSP-partners van Pax8 voorzien van de volgende generatie wachtwoord-, geheim-, bevoorrechte toegang- en verbindingsbeheer die eenvoudig te implementeren is en kan worden geschaald naar bedrijven van elke omvang.”

Exclusief ontworpen voor MSP’s, biedt KeeperMSP een krachtig en gebruiksvriendelijk platform waarmee MSP’s de wachtwoorden en gevoelige gegevens van hun klanten en zichzelf kunnen beschermen in veilige, versleutelde kluizen. MSP’s kunnen al hun klanten voorzien, beheren en controleren vanuit een centrale beheerconsole, terwijl ze toch een strikt privacy- en beveiligingsbeleid voor alle gebruikers handhaven.

Het aanbod van KeeperMSP omvat:

  • KeeperPAM™
  • Keeper Password Manager
  • Keeper Geheimen Manager
  • Keeper Verbindings Manager
  • Nalevingsrapportage
  • KeeperChat®
  • Advanced Reporting & Alerts Module
  • BreachWatch®
  • Veilige bestandsopslag

Ga voor meer informatie over Pax8 en Keeper Security naar www.pax8.com.

Over Pax8
Pax8 is ’s werelds favoriete cloudmarktplaats voor IT-professionals voor het kopen, verkopen en beheren van de beste technologieoplossingen. Pax8 pioniert met de toekomst van het moderne bedrijfsleven en heeft via zijn kanaalpartners meer dan 400.000 ondernemingen in de cloud gebracht en verwerkt maandelijks een miljoen transacties. De bekroonde technologie van Pax8 stelt managed service providers (MSP’s) in staat de groei te versnellen, de efficiëntie te verhogen en de risico’s te verminderen, zodat hun bedrijven kunnen floreren. Het innovatieve bedrijf staat al vijf jaar op rij in de Inc. 5000. Doe mee aan de revolutie bij pax8.com.

Volg Pax8 op Facebook, LinkedIn, Twitter, en YouTube.

Over Keeper Security
Keeper Security transformeert cybersecurity voor organisaties over de hele wereld met next-generation privileged access management. Keeper’s zero-trust en zero-knowledge cybersecurity-oplossingen zijn FedRAMP en StateRAMP geautoriseerd, FIPS 140-2 gevalideerd, evenals SOC 2 en ISO 27001 gecertificeerd. Keeper wordt ingezet in minuten, niet maanden, en integreert naadloos met elke tech stack om inbreuken te voorkomen, helpdeskkosten te verlagen en compliance te garanderen. Keeper, waarop duizenden organisaties vertrouwen om elke gebruiker op elk apparaat te beschermen, is de marktleider voor best-in-class wachtwoordbeheer, geheimenbeheer, bevoorrechte toegang, veilige externe toegang en versleuteld berichtenverkeer. Meer informatie op KeeperSecurity.com.

Volg Keeper Security op Facebook, Instagram, Linkedin, TikTok, en Twitter

Pax8 Media Contact:
Melissa Gallegos, Directeur Communicatie
[email protected]

Keeper Security Media Contact:
Anne Cutler, Directeur wereldwijde communicatie
[email protected]

BRON Keeper Security

Source link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.