Western Digital herstelt My Cloud-diensten na cyberaanval

Western Digital herstelt My Cloud-diensten na cyberaanval


Western Digital zei dat het My Cloud-diensten had hersteld, meer dan een maand nadat de maker van dataopslagchips een cyberbeveiligingsincident bekendmaakte.
Western Digital winkelWestern Digital zei dat het herstelproces vordert en dat de meeste getroffen systemen en diensten operationeel zijn.

Western Digital verwacht dat de toegang van klanten tot haar online winkel in de week van 15 mei wordt genormaliseerd.

De onbevoegde partij verkreeg namen, telefoonnummers en gedeeltelijke creditcardnummers van klanten uit haar systemen, aldus Western Digital in een verklaring.

Het bedrijf zei dat het rechtstreeks zou communiceren met de getroffen klanten en dat het de geldigheid van de gegevens onderzocht.

Western Digital zei dat zijn fabrieken tijdens het incident operationeel waren en dat het bedrijf producten verzendt.

Western Digital maakte niet bekend welke gevolgen de cyberaanval op zijn IT-systemen waarschijnlijk zal hebben voor zijn inkomsten.Source link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.